Здоровье и Красота
Другое
2339
0
Нравится 0

Лікування алкоголізму в наркологічному центрі

Лікування алкоголізму в наркологічному центрі Не варто сподіватися на народні засоби або чиїсь поради, коли ви стикаєтеся з такою серйозною проблемою, як алкогольна залежність. Це не згубна звичка, а серйозне захворювання. І щоб вирватися з порочного кола, буде потрібна допомога фахівців. Доктора наркологічного центру мають великий досвід роботи в цій сфері. Завдяки їм вже велике число людей змогли повернутися до нормального способу життя, докладніше на сайті: https://nc-vibor.com.ua/ua/.

Якщо в ваш дім постукала біда


Якщо хтось із ваших близьких зіткнувся з цим захворюванням, то єдиним правильним рішенням буде звернутися за допомогою до висококласних наркологів. Фахівці для лікування від алкоголізму в Києві застосовують комплексну терапію. Для успішного лікування наркоманії вони використовують інноваційні методи та сучасне обладнання. При лікуванні використовують сучасні сертифіковані медпрепарати, в тому числі таблетки, підшкірні і внутрішньовенні ін'єкції, повільно розчинні (вшиваються підшкірно). Терапія в центрі анонімна, пацієнт отримує цілодобовий супровід і контроль.


У чому полягає специфіка терапії


Наркологічний центр для лікування алкоголізму застосовує ефективну медикаментозну терапію, яка включає в себе психотерапію та кодування. По завершенні пацієнти проходять курс реабілітації.

Під час лікування пацієнт проходить три основних етапи:

  1. Стабілізацію, детоксикацію, купірування впливу алкоголю на психіку хворого.
  2. Надання допомоги і зниження негативних реакцій при абстинентному синдромі.
  3. Антирецидивна терапія.

Під час лікування пацієнт отримує ті медпрепарати, які усувають тягу до алкоголю, знімають абстиненцію і викликають непереносимість алкогольних напоїв.

Підготовчий етап


Перш ніж почати курс терапії, фахівці наркологічного центру проводять комплексне обстеження. Для того щоб лікування було ефективним, необхідно з'ясувати стан здоров'я і ступінь хвороби. Для цього проводять комплексне обстеження, в тому числі, електрокардіограму, енцефалографію, беруть аналізи на дослідження. Це дозволяє підібрати оптимальний курс лікування.


Гарантія ефективного лікування


Наркологи використовують комплекс заходів, в тому числі і альтернативний: медичне кодування. Воно викликає у пацієнта найсильніші негативні відчуття у разі вживання навіть мізерно малих доз алкоголю.

Не забувайте, що одним з головних факторів успіху в лікуванні алкоголізму - це необхідність повної довіри лікарям, суворе виконання пацієнтом всіх їх рекомендацій. Постраждалий також повинен вірити у власні сили, і йому вкрай важлива і необхідна в цей непростий період отримувати підтримку від близьких і рідних!




26 август 2018
Оставьте свой коментарий...