Здоровье и Красота
Красота
11581
0
Нравится 0

Ефективні методи боротьби з куперозом: лінійка засобів від Dr.Yudina

Ефективні методи боротьби з куперозом: лінійка засобів від Dr.Yudina

Часто ми спостерігаємо невеличке й тимчасове почервоніння на шкірі на ділянках біля носу, на щоках, як відповідь на якийсь подразнювач. Але чи є привід для хвилювання? Так, оскільки ці тимчасові реакції можуть бути передвісниками куперозу.

Почервоніння шкіри, навіть короткочасне, демонструє нам, як працюють капіляри. Але з плином часу судини поволі втрачають еластичність, а значить, їхня здатність звужуватися й розширюватися починає збоїти й саме тоді ми помічаємо їх на поверхні шкіри. Антикуперозна косметика доктор Юдіна допомагає швидко зняти гостру реакцію шкіри на зовнішні подразнювачі, зменшити гіперемію, прибрати відчуття печіння.




Профілактика куперозу

Головне правило – системність. Щоб стан дерми був задовільним максимально тривалий час, слід взяти за звичку й невпинно дотримуватись наступних рекомендацій:

- захищати шкіру від сонця цілий рік. Для холодної пори року можна користуватися косметикою з SPF 15, для сезонів з високою сонячною активністю – сонцезахисний фактор має бути вже вищим, від 25 до 50.

- користуватися тонізуючими засобами;

- не використовувати для очищення надто гарчу чи надто холодну (крижану) воду;

- не терти обличчя жорсткими щіточками, махровими рушниками й т. п. Після вмивання достатньо просто промокнути шкіру паперовою серветкою;

- намагатися «не спиратися» на щоку рукою, наприклад, під час роботи за комп’ютером. Така «підпорочка» являється найпоширенішою причиною розвитку куперозу на одному боці обличчя.

Підбираємо правильну косметику

Правильні косметичні засоби здані не тільки не допустити розвитку куперозу, а й вилікувати вже існуючий, й навіть, перемогти розацеа. Щоденний догляд за шкірою, на якій вже є проблема з судинами, складається з наступних препаратів:

- Очищення тільки спеціальними м’якими засобами, на яких є примітка, що вони розроблені для «чутливої шкіри».

- Тонізація тільки препаратами, в складі котрих відсутні спирти. Краще надавати перевагу таким антикуперозним засобам, як Dr.Yudina Anti-Couperose Tonic.

- Поживний крем, котрий не тільки «нагодує» клітини дерми необхідними елементами, а й покращить циркуляцію крові та зміцнить стінки капілярів.

- Маски. Мають бути заспокоюючі, які швидко знімають почервоніння й надають протизапальний ефект.

В якості додаткового догляду для більш глибокого очищення можна час від часу користуватися й пілінгами (ексфоліанти), але виключно делікатної дії: без абразивних часточок, з кремовою текстурою. Але навіть найм’якіші відлущувачі на чутливу шкіру не рекомендується наносити декілька разів на тиждень, як на інші типи дерми. Спеціалісти радять робити вдома такі чистки обличчя не частіше одного разу у 1,5-2 тижні.




Правильний раціон

Гарний стан наших судин не в останню чергу залежить й від способу життя та харчування. Так, без розумного підходу до вживання їжі й напоїв неможливо досягнути ідеального вигляду шкіри.

Бажано обмежити вживання:

- надто гострої їжі;

- надто гарячої;

- копчених продуктів;

- надто жирних страв;

- фаст-фуда;

- цукру;

- випічки;

- кава, газовані солодкі напої, магазині соки й чорний чай.

Спробуйте протриматись один місяць, виконуючи викладені рекомендації, й ви побачите, як стан шкіри одразу зміниться на краще!




07 сентябрь 2021
Оставьте свой коментарий...