Здоровье и Красота
Полезные советы
3257
0
Нравится 0

Дбайте про свої руки в зимову пору року

Дбайте про свої руки в зимову пору року Зимовий період часу, один з найсуворіших моментів року, особливо для шкіри рук. Адже вони можуть бути зовсім не захищені належним чином.

Уникнути цієї проблеми можна за допомогою наступних процедур:

- Дотримання правил захисту рук на вулиці і вдома;
- Правильне застосування кремів, скрабів та інших засобів догляду за руками;
- Захист рук при митті після прогулянок або прибирань. Зволоження повітря в приміщенні.

Захистити шкіру рук від будь-яких подразників, це одна з найважливіших речей, при догляді за руками. Рукавички необхідно надягати утеплені, при виході на прогулянку і захисні гумові, при прибиранні будинку. Хімічні речовини, що потрапляють на шкіру при прибиранні, можуть викликати сухість, мікротріщини і інші подразнення. Хімічні елементи, які використовуються в побутовій хімії, руйнують шкіру і роблять її більш вразливою до зовнішніх подразників.


Процедура парафінотерапії


Процедуру парафінотерапії радиться робити тим у кого є такі проблеми:

- сухість шкіри;
- подразнення та почервоніння;
- вікові зміни.

Якісна косметика для парафінотерапії представлена на сайті tanoya.ua

Застосування кремів і поживних речовин, для збереження здоров'я шкіри рук


У зимову пору року, застосування зволожуючого крему, принесе більше шкоди. Краще використовувати живильні креми, адже речовини, що містяться в них, більше підійдуть для догляду за руками взимку. Речовини в зволожуючому кремі в зимову пору року, приведуть до мікротравм і потріскування шкіри. Застосування живильного крему, рекомендується після миття рук і проведення прибирання.

Перед виходом на вулицю, обов'язково нанесіть крем. Живильні речовини крему, повинні містити жирні олії і ліпіди. Гліцерину має бути мінімальна кількість, адже він сприяє старінню шкіри і не дає доступу до кисню.


Сучасні засоби по догляду за шкірою мають величезний асортимент, але є засіб, який допоможе зберегти шкіру рук на вулиці - це вазелін. Його рекомендується наносити на шкіру тонким шаром, перед виходом на вулицю. Щільна плівка, створена вазеліном, убезпечить шкіру від впливу холодного вітру.

Мало хто знає, що від різких перепадів температури, шкіра рук може сильно постраждати. Варто використовувати теплу воду і зволожуюче мило, а після миття насухо витирати руки, м'яким рушником. Чому варто зробити вибір на користь зволожуючого мила? Воно, як і поживний крем, містить корисні і необхідні шкірі речовини і вітамін Е.




04 сентябрь 2021
Оставьте свой коментарий...