Здоровье и Красота
Полезные советы
11661
0
Нравится 2

Як визначити якість матраца для сну

Як визначити якість матраца для сну

Якісний і хороший сон служить не лише запорукою здоров'я, але ще енергійності і відмінного настрою на цілий день. При цьому виспатися на поганому матраці не вийде, як і отримати повноцінний відпочинок. Так що не варто економити на придбанні цієї спальної приналежності. При сьогоднішньому величезному виборі матрац купити Київ радить виходячи з індивідуальних потреб сплячої на нім людини. Універсальних виробів для усіх і кожного в цьому випадку варто уникати, інакше можна завдати шкоди здоров'ю.

На що дивитися при виборі такого товару

Основним критерієм при купівлі матраца стає жорсткість. До вибору спальної поверхні з різною категорією жорсткості необхідно підходити залежно від віку і фізіологічних особливостей людського організму. Для людей з ваговою категорією до 60 кг спати необхідно на м'якій поверхні. Людям з середньою вагою від 60 до 90 кг слід вибирати напівжорсткий матрац.Жорстке спальне місце підійде при великій масі тіла, а ще людям з проблемами хребта і хворобами суглобів.




Розміри матраців підбираються залежно від ліжка, але при цьому будь-який виріб має бути на 20 см довше за зростання людини. Оптимальною товщиною продукції стають варіанти від 17 до 22 см, причому чим ширше матрац, тим він якісніший. Єдине, на що треба звернути пильну увагу, ширина повинна досягатися за рахунок довжини пружин, а не кількості додаткових шарів.

Від кількості пружин залежить і якість спального місця. Найпростіші і недорожчі моделі володіють близько 150 штук на квадрат. Тоді як найбільш дорогі і посилюючі ортопедичний ефект мають до 1200 пружин, що збільшує точкову еластичність.

Конструкція буває безпружинною, в якій є залежні або незалежні блоки. Латексні або кокосові матраци отримуються для людей з проблемами і болями спини, а ще для дітей. До таких ортопедичних матраців пред'являються особливі вимоги, коштують вони дорожче за звичайні пружинні варіанти.

Як наповнювач використовуються різні матеріали, від яких теж залежить ціна товару. Наповнювач буває як штучного, так і натурального походження. Переваг у таких матраців багато. Маса тіла рівномірно розподіляється по усій довжині, що знімає напругу з хребта і розташовує до здорового і повноцінного відпочинку.

Ще однією чеснотою продукції служить абсолютна безшумність. Завдяки тому, що такі моделі не мають металевих деталей, на організм не виявляється магнітної або електростатичної дії.




Нюанси купівлі зручного матраца

Виробники пропонують досить велику кількість моделей різної цінової категорії, але перш ніж вибрати ортопедичний матрац для сну в каталозі https://magdek.com.ua/ua/matrasi/ інтернет магазину "Магдек", треба упізнати якість матеріалу, хімічний склад клею, кількість пружин або шарів наповнювача. Перед купівлею обов'язково полежите на спальній поверхні впродовж невеликого відрізку часу, щоб оцінити зручності і зрозуміти чи підходить вам ця модель або варто придивитися до інших варіантів.




18 сентябрь 2021
Оставьте свой коментарий...