Здоровье и Красота
Другое
6318
0
Нравится 0

Як купити виставлену на аукціон деревину

Як купити виставлену на аукціон деревинуЩе кілька років тому вітчизняні претенденти на покупку лісоматеріалів ризикували стати жертвою засновників тіньових схем. Шанс уникнути таких проблем виник завдяки запровадженню в 2016 році електронної системи державних закупівель Прозорро.

Три роки потому в Українське законодавство були внесені додаткові зміни. Набув чинності ЗУ №738-IX, який зобов’язав виробників та заготівельників деревини продавати відповідний товар виключно на аукціонах порталу Prozorro, які проводяться в режимі онлайн та виключають можливість фінансових махінацій.

Що слід зробити для отримання доступу до участі в електронних торгах?


Стати учасником онлайн аукціонів, на яких продається ділова деревина, можна, пройшовши процедуру реєстрації.
Авторизуються претенденти на закупівлю різної товарної продукції, в тому числі пиломатеріалів, не на самому офіційному сайті Прозорро – цей ресурс містить перелік партнерів системи, які мають ліцензію на біржову діяльність.


Дані акредитовані майданчики пропонують користувачам єдиний тариф та аналогічний надійний функціонал, проте відрізняються між собою умовами сервісу, рівнем акредитації та якістю підтримки клієнтів.

На думку фахівців, гарним вибором для авторизації в системі аукціонів, що проводяться в інтернеті в режимі реального часу, є веб-сайт Української Універсальної Біржі (УУБ): переходьте на нього https://www.ueex.com.ua/rus/presscenter/news/drevesina-grushi-i-ee-tsena-i-osobennosti-realizatsii-lesomateri/ , реєструйтеся – і ви дізнаєтеся, як купити виставлену на аукціон деревину найбільш вигідно, надійно та зручно! Ця компанія зарекомендувала себе як організатор технічної підтримки клієнтів, а також постачальник оперативної інформації й змістовних актуальних новин.

Процес авторизації не є складним – скоріше, цю процедуру можна назвати стандартною. Користувач просто вносить необхідні персональні дані в спеціальну форму й створює після їх верифікації особистий кабінет.

У чому переваги купівлі лісоматеріалів за допомогою системи Prozorro?


Придбання деревини на електронних аукціонах гарантує представникам меблевого, паперово-целюлозного, фанерного виробництва, будівельної галузі та іншим потенційним покупцям ряд переваг:
  • простоту подачі документації для участі в торгах онлайн;
  • формування цін на засадах чесності й прозорості:
  • рівність доступу до участі в укладанні комерційних угод;
  • широту вибору лотів;
  • демократичність цінової політики, яка зумовлена високим рівнем конкуренції.



Правила роботи відповідної системи державних закупівель передбачають наявність прайсу для кожного лісгоспу з визначеними мінімальними початковими цінами та продаж в кожному лоті лісоматеріалів однакової якості й одного типу.

Інформацію щодо торгів користувач отримує від біржової організації, на якій він авторизувався. Умовою перемоги в аукціоні є пропозиція найнижчої ціни на деревину.

На майданчиках системи держзакупівель Прозорро можна купити не лише стовбурову частину дерева, але й інші його елементи, які використовуються в різних народногосподарських сферах.




25 январь 2022
Оставьте свой коментарий...